İşyeri Yangın Sigortası

Anasayfa İşyeri Yangın Sigortası

Çalışma hayatında süreklilik son derece önem arz eder. İş yerlerinde meydana gelecek hasarlar sonucu yapılan işin aksaması, büyük zararlara ve kayıplara yol açabilir.

 

Bu durumda İşyeri Sigortası olması durumunda hasarınızın en kısa sürede ek ücretler ödemeden karşılanması için İşyeri Sigortası son derece önemlidir.

 

İş yerlerindeki mallardan eşyaya, elektronik cihazlardan makinelere, müşterilerinizden çalışanlarınıza kadar tüm taşınır ve taşınmazlarınız Real Sigorta’nın en ekonomik çözümle size sunduğu işyeri paket sigortası ürünüyle güvence altındadır. Real Sigorta’nın işyeri paket sigortası ile teminat altına alınan yerler; satış yerleri, atölyeler,
depolar, fabrikalar, imalathaneler, ambar ve ardiyeler ve özellik arz eden mekanlardır.

 

Uzman kadromuz ile yapacağımız yerinde risk analizleri sonucu çıkaracağımız rapor ile sizlere en doğru ve en uygun İşyeri poliçesini yapmaktayız. İşyerinizde tespit ettiğimiz risklere karşı alacağımız teminatlar ile sizlerin yaşayacağı hasarlara karşı güvence oluşturacağız.

 

Aynı zamanda hasar anlarında, hasar sürecini sizin yerinize en doğru ve hızlı biçimde biz sizin yerinize yöneteceğiz. Hasar anında uzman kadromuz ile süreci sizin yerinize yönetirken, her zaman sigortalımızın haklarını savunuyor olacağız.

 

Siz de sizin için en uygun ve en kapsamlı İşyeri Sigortasına sahip olmak için formu doldurmanız yeterlidir.

İşyeri Yangın Sigortası Teklif Formu

    Adınız Soyadınız:

    Telefon Numaranız: